The Djoeks The Djoeks
Menu

Nieuws

Weet je het nog?

Posted by lvdlaar Category: Mun IJskouw Bier, Nieuws, Single

Weet je het nog? Dat we onze 10e verjaardag vierden met een geweldig evenement: The Djoeks & Friends? Natuurlijk weet je dat nog! We speelden toen ook ons zelfgeschreven ‘Mun IJskouw Bier’. Tommy Tin schoot hier tijdens die avond een prachtige videoclip/aftermovie bij. En die is vanaf nu te bewonderen op ons YouTube kanaal!

 

 

Maar dat is nog niet alles! Want we doken ook nog eens met zijn vijven de studio in. Bij Red Fish Studio namen we ‘Mun IJskouw Bier’ op. Dus is onze single vanaf nu ook te beluisteren op onder andere Spotify, iTunes, Apple Music en Deezer! Zoek op jouw favoriete muziekservice om onze single ‘Mun IJskouw Bier’ te beluisteren. Help jij ons er een echte Oirschotse hit van te maken?

 

 

The Djoeks Mun IJskouw December Bier Vandeoirsprong

En denk je nou dat dit alles is? Echt niet! Want met heel veel trots kondigen wij hierbij onze samenwerking aan met De Brouwerij Vandeoirsprong. Zij brouwden eenmalig ter gelegenheid van onze verjaardag al in een zeer beperkte oplage het ‘Mun IJskouw Bier’. Dat smaakte letterlijk en figuurlijk naar meer. Daarom presenteren we samen met Vandeoirsprong het ‘The Djoeks Mun IJskouw December Bier Vandeoirsprong’! Een volmoutig, roodbruin bier met een robuuste smaak. Dat wil je natuurlijk proeven. Bof jij even, want dat kan! Speciaal voor de feestdagen verkopen we een fles van 1,5 liter in een statige doos van kraftpapier. Want ‘Mun IJskouw Bier’ deel je namelijk met een vriend. Een ideaal geschenk dus voor de feestelijke decembermaand. En dat voor slechts € 17,50! Hebben? Stuur dan een mailtje naar info@the-djoeks.nl. Dan zorgen wij dat jij met de kerst niet droog komt te staan… Beslis wel snel, want er is maar een beperkt aantal flessen beschikbaar!

 

Maar The Djoeks zouden The Djoeks niet zijn als we geen flesje weggeven. Zorg jij ervoor dat ‘Mun IJskouw Bier’ viral gaat? Dan verdien jij die fles. Like en deel ‘Mun IJskouw Bier’ en maak daarmee rechtstreeks kans op zo’n prachtige fles. Op 23 december maken we de winnaar bekend!

 

‘Mun IJskouw Bier’: #deelmeteenvriend