The Djoeks Biercantus op zaterdag 30 maart 2019 bij De Brouwerij Vandeoirsprong

Posted by lvdlaar Category: Biercantus, Nieuws, Optredens

Doe tijdens ‘Das bayerische Wochenende Vonderherkunft’ op zaterdag 30 maart 2019 mee met The Djoeks Biercantus: een biercantus, maar dan ‘op zijn Djoeks’. Minder en mildere straffen, leuke spelletjes, toffe prijzen om te winnen en dubbel plezier!

 

Maar wat is eigenlijk een biercantus?
Een biercantus is een zangfestijn waarbij je samen met een te gekke band liedjes uit de liederenbundel zingt. Vanwege de sfeer die er hangt, de makkelijke meezingers, de liederenbundel maar vooral ook het gerstenat zingt iedereen natuurlijk alles mee. Tijdens het zingen mag je niet drinken. Maar op de momenten dat het wel mag, nemen we een goede teug! Meezingen is verplicht. Maar pas op: wie niet meezingt of drinkt tijdens het zingen krijgt straf! De praeses deelt de straffen uit. De straffen zijn vaak hilarisch. Uiteindelijk wordt de sfeer steeds losser, zodat de cantus uitmondt in een groot feest. Iedereen die weleens bij een biercantus is geweest kan waarschijnlijk onderschrijven hoe mooi dit verbroederende festijn is!

 

En wat is dan The Djoeks Biercantus?
Een biercantus, maar dan ‘op zijn Djoeks’! Met de muzikale ondersteuning van The Djoeks wordt het drinken, lachen, gieren en brullen. Zittend aan lange tafels en met de pullen gevuld, zingen we allemaal uit volle borst de liedjes die The Djoeks spelen uit de liederenbundel mee. Er zijn wat regels. Niet meezingen betekent bijvoorbeeld straf, en onze praeses let goed op of jullie je aan de regels houden! Maar om het gezellig te houden hanteren we mildere straffen dan gebruikelijk bij een biercantus. En om het spelelement te benadrukken houden we leuke ‘battles’ waarmee je te gekke prijzen voor jouw tafel kunt winnen, zoals gieters bier en lekkere hapjes.

 

Hoe kan ik me aanmelden?
Voor slechts € 12,50 (€ 15,00 aan de deur) zit je aan zo’n gezellige tafel. Er zijn 10 zitplaatsen per tafel. Hoe leuk is het om 10 vrienden op te trommelen en als groep te reserveren? Minder mag ook, dan deel je een tafel met andere kleinere groepen. Reserveer snel jullie zitplaatsen en mis het niet, want er is maar een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar!

 

Early Bird actie! Wil jij voordelig aan een biertafel zitten op 30 maart? Dan is dit je kans! Als je in februari je zitplaatsen reserveert via het bestelformulier hieronder, dan betaal je geen € 15 en ook geen € 12,50 maar slechts € 10 per persoon. Als dat geen mooie actie is?

 

Reserveer hier je zitplaats »

 

We behandelen de reserveringen op volgorde van binnenkomst.
Let op: je reservering is pas definitief na een bevestiging van ons en als je hebt betaald!

 

 

Waar en hoe laat moet ik er zijn?
The Djoeks Biercantus vindt plaats op zaterdag 30 maart 2019 tijdens ‘Das bayerische Wochenende Vonderherkunft’ bij De Brouwerij Vandeoirsprong. De zaal gaat open om 20.00 uur, The Djoeks Biercantus start om 21.00 uur.

 

Meer weten over The Djoeks Biercantus?
Meer weten over de te zingen liedjes? Lees dan hier verder! De spelletjes zijn nog geheim, maar we kunnen vast verklappen dat ze erg leuk zijn… En de straffen? Daar hoef je je geen zorgen over te maken. Gewoon lekker meedoen is het devies.

 

Welke liedjes zingen we allemaal?

 

 

 

 

Das bayerische Wochenende Vonderherkunft is powered by De Brouwerij Vandeoirsprong en 3VENTS.