Nondedjoeks daar is ‘ie dan, onze nieuwe single: ‘Jezelluf’!

Posted by lvdlaar Category: Jezelluf, Nieuws, Single

Onze nieuwe single ‘Jezelluf’ is een ode van The Djoeks aan jou. Want ook al kunde nie schrijven of nie praten, of hedde een neus meej drie gaten: ook dan mag jij er zijn! Niemand is perfect, zelfs wij niet (al komen we aardig in de buurt). Met al die influenzers tegenwoordig vergeten we dat nog weleens. Om ons allemaal weer even met de voetjes op de grond te zetten, schreven onze dichters des Djoeks Remon en Peer een passende tekst. Dat plakten we op een lekker melodietje met een hoog lala gehalte. Stilstaan is amper een optie. Nie doen dan…

 

Net zoals onze eerste single ‘Mun IJskouw Bier’ namen we ‘Jezelluf’ op bij Red Fish Studios in Oirschot, waar Jonathan het weer krasvast en strak in de lak zette. Bij Café Vingerhoeds van Jan en Marieke van Gestel namen we de bijbehorende clip op. Daar waar de gastvrijheid weer als vanouds was. En de kachel lekker warm; de bijbehorende rook overigens verstikkend. Dat kou een emotie is, liet Jan maar weer eens blijken. Het eindshot filmen bij een gevoelstemperatuur van -10°, slechts gehuld in een hoody, ging m ‘naar behoren af. Bedankt Jan …en Marieke. We willen immers geen ruzie. Het clipje is vervolgens door het illustere Dualler op sublieme en professionele wijze gemonteerd en voorzien van jullie schitterende pica’s.

 

 

Nu is het aan jullie om van ons nummertje een kneiter van een hit te maken. Hoe? Bekijk de clip op YouTube en beluister ‘Jezelluf’ op onder andere Spotify, Apple Music / iTunes  en Deezer. Of bewonder hem gewoon lekker live, tijdens het Skon Hofkes Bal op vrijdag 1 maart 2019. Of tijdens een van onze andere optredens het komende jaar. Want of je nou vrouw bent of een vent, met The Djoeks is het altijd springen in de tent!

 

#jezelluf #nondedjoeks #trotsalseenpauw #jeorenstaannaarbuitenjehebtveeltedikkekuiten #jaookdanmagjijerzijn