The Djoeks & Friends
15 oktober 2016
20:00
Oirschot
Hof van Solms

Check de aftermovie »

The Djoeks bestaat tien jaar! En dat vieren we op zaterdag 15 oktober 2016 bij het Hof van Solms in Oirschot. Feest je met ons mee? In een enerverende en hilarische liveshow blazen we samen met onze ‘friends’ de Redtband, Myrthe en een knotsgekke surprise-act het dak er genadeloos af. Een feest-DJ zorgt voor volledige feestgarantie in de pauzes. Nog niet overtuigd? Stel je een knalfuif voor zoals je die alleen maar kan dromen. Urenlang topkwaliteit livemuziek, lekker dansen, helemaal uit je plaat gaan en uiteraard genoeg lekkere hapjes en drankjes: The Djoeks & Friends maken het werkelijkheid!

Een jaar geleden begonnen als een wild idee. Uitgegroeid tot een heus spektakel met plaats voor 350 bezoekers. Het hele jaar door popten daarnaast ook nieuwe wilde ideeën op voor deze nu al legendarische avond. En met enige trots durven we zeggen dat we ze allemaal gaan realiseren. We beloven je dan ook de ene na de andere (muzikale) verrassing deze avond. Met een paar heuse musthaves in het verschiet!

Even voor jullie alles nog een keer op een rijtje. Meefeesten kost je in de voorverkoop slechts € 5,- (aan de deur € 7,50). Maar om je een echte VIP te voelen koop je natuurlijk een VIP-ticket. Voor slechts € 22,50 krijg je bij binnenkomst op vertoon van je ticket ook eenmalig tien consumptiebonnen voor de prijs van acht *. En je krijgt dan ook een heus VIP-surprisepakket. En dat surprisepakket moet je willen hebben. Daar ga je iets unieks in vinden. Dan kun je echt zeggen dat je iets hebt wat een ander niet heeft en nooit meer zal krijgen….

We hadden ook negentig kaarten voor een heus ‘Dinner with The Djoeks’ arrangement. Met de nadruk op hadden. Want deze zijn al maanden… UITVERKOCHT! Wellicht dat je op de zwarte markt nog kaarten kunt kopen, maar we geven je weinig kans…

Tot wanneer kun je in de voorverkoop kaarten kopen? Goede vraag! Komt ‘ie:

  • ‘Dinner with The Djoeks’- kaarten: UITVERKOCHT!
  • VIP-kaarten á € 22,50:                     Uiterlijk tot en met vrijdag 7 oktober 2016
  • Reguliere kaarten á € 5,00:             Uiterlijk tot en met vrijdag 14 oktober 2016
  • Reguliere kaarten á € 7,50:            Zaterdag 15 oktober 2016 (aan de deur)

Waar kun je kaarten kopen? Weer zo’n goede en belangrijke vraag. Dat kan alleen tegen contante betaling bij:

  • Hof van Solms                                  Koestraat 16, Oirschot
  • Remon van Voorenberghe             (06 – 21 24 1274)
  • Lennard van de Laar                       (06 – 23 32 24 84)
  • Toon Capel                                        (06 – 51 95 96 78)

(*: het Hof van Solms neemt te veel gekochte bonnen aan het einde van de avond weer terug tegen contant geld!)

 

Heb je nog vragen? Stel ze op: info@the-djoeks.nl

 

<a href=”https://the-djoeks.nl/weet-je-het-nog/”><strong>Check de aftermovie »</strong></a>