Optreden The Djoeks tijdens Oirschot Winterparadijs op zaterdag 6 januari

Hoezo winterstop? Gewoon hop hop, gas erop! Kom ook op zaterdag 6 januari naar het Oirschot Winterparadijs. Dan proosten we samen op het nieuwe jaar en bouwen we meteen het eerste, gruwelijk ouderwets gezellige muziekfeestje van 2018!

 

Ook in 2018 blijven we onverminderd gas erop geven. We beginnen meteen al met een gruwelijk ouderwets gezellig muziekfeestje tijdens het Oirschot Winterparadijs. Ons eerste optreden weer sinds lange tijd in het openbaar. En nog gratis ook! Je hebt ons ongetwijfeld enorm gemist. Wij jou ook! Tijd dus om de schade in te halen. Maar wees gewaarschuwd, achteroverleunen is er deze keer niet bij! We hebben onze setlist zo aangepast dat je vanaf het begin tot het einde van de avond niets anders kunt dan alleen maar dansen, meelallen en genieten. Dus neem je moeder mee en kom op tijd, want vol is ook echt vol…

 

En nog een tipje van de sluier voor de rest van 2018: we gaan een aantal nieuwe, te gekke evenementen voorzien van onvervalste livemuziek. Geloof ons: zo heb je ons nog niet gezien of gehoord. Houd onze website en Facebookpagina in de gaten en mis niets!

 

The Djoeks: 100% live- 100% feest!