The Djoeks The Djoeks
Menu

Nieuws

Bestel vandaag nog een six-pack ‘The Djoeks Mun IJskouw Bier Vandeoirsprong’

Posted by lvdlaar Category: Mun IJskouw Bier, Nieuws

Eindelijk is het zover, het wachten wordt beloond! Tijdens ‘Op Sjanternèl’ (zaterdag 8 april bij de Brouwerij Vandeoirsprong) presenteert The Djoeks in samenwerking met De Brouwerij Vandeoirsprong, een nieuw speciaal bier, exclusief verkrijgbaar via The Djoeks.

 

Samengesteld uit de mooiste ingrediënten, volgens een eeuwenoud recept. En in Oirschot bij De Brouwerij Vandeoirsprong met ambachtelijk vakmanschap en het grootste geduld gebrouwen. Ongefilterd, verfrissend bier van lage gisting: het ‘The Djoeks Mun IJskouw Bier Vandeoirsprong’.

 

Verkrijgbaar in duurzaam geproduceerde six-packs, aangevuld met gratis unieke ‘The Djoeks Mun IJskouw Bier Vandeoirsprong’ bierviltjes en een stream/mp3 van de bijbehorende single ‘Mun IJskouw Bier’. En dat alles voor een vriendenprijs van € 12,50 per six-pack.

 

Vanaf 8 april in six-pack verkrijgbaar, maar speciaal voor onze vrienden nu al te bestellen! Zorg dat je niet misgrijpt want de voorraad is beperkt. Bestel jouw six-pack vandaag nog via deze website!

 

Bestel hier je six-pack ‘The Djoeks Mun IJskouw Bier Vandeoirsprong’ »

 

Alvast bedankt voor je bestelling! In de week van 10 april starten we met de uitgifte. Je krijgt vanaf die datum zo spoedig mogelijk bericht over de ophaallocatie. Zorg dat je niet misgrijpt want de voorraad is beperkt! #deelmeteenvriend

 

 


Single ‘Mun IJskouw Bier’

De bijbehorende single is te beluisteren op onder andere Spotify, iTunes, Apple Music en Deezer! Zoek op jouw favoriete muziekservice om onze single ‘Mun IJskouw Bier’ te beluisteren. Help jij ons er een echte Oirschotse hit van te maken?